Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

Google Music

46 sec read

image thumb 5B3 5D

image_thumb-5b3-5d-7936609 Cu ocazia lansarii oficiale a upgrade-ului Android 2.2 din luna mai a acestui an Google confirma zvonurile referitoare la lansarea unei noi aplicatii bazata pe un serviciu de tip cloud-music. Noua aplicatie Google Music va inlocui vechiul si simplistul sistem instalat pe sistemele de operare Android. Noul Google Music va fi integrat in Android Market interfata permitand un transfer foarte rapid si facil intre fisierele audio achizitionate de pe PC si dispozitivul mobil. Noul serviciu va permite sa facem streaming de pe PC direct pe telefon fara a fi nevoie sa descarcam absolut nimic. Google ar dori sa le ofere userilor posibilitatea de a asculta orice melodie, gratuit, macar o data, pe modelul MySpace. Cu serviciul de la Google vei putea da “share” prietenilor acestia avand posibilitatea de a asculta, doar o data, melodiile tale. Nu toate melodiile vor putea fi insa ascultate gratis Aceasta facilitate se datoreaza companiei Simplify Media, recent achizitionata de Google, ce a creat un sistem prin care putem accesa de pe dispozitivul mobil toata libraria muzicala personala fara a fi nevoie sa avem niciun fisier MP3 descarcat.

Google vrea sa ofere, pentru 25 USD pe an, posibilitatea de a-ti stoca muzica, indiferent de unde ai cumparat-o, pe un server. O poti asculta de acolo ori de cate ori doresti, online sau pe telefonul mobil.

Avatar of Stefan Rosioara
Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.