Cosmote – apelurile video gratis pana la sfarsitul anului.

Autor: -

Cosmote lanseaza apelurile video la un an dupa ce a lansat pana si DigiMobil, un serviciu disponibil deja la rivalii de la Orange şi Vodafone de ani buni.

Toti clientii companiei, persoane fizice si juridice, abonati sau utilizatori de cartele prepaid pot folosi reteaua 3G pentru a initia apeluri video. Activarea serviciului este gratuita sunand la relatii cu clientii.

Pana la 31 decembrie 2010, clientii companiei vor avea posibilitatea sa foloseasca minutele incluse in planurile lor tarifare sau in pachete pentru apeluri video in retea.

Dupa consumarea minutelor incluse in planurile tarifare, apelurile video in retea vor fi tarifate cu 0,12 euro/minut (fara TVA), in timp ce apelurile video in afara retelei vor fi tarifate cu 0,16 euro/minut (fara TVA), pentru abonati, si cu 0,16 euro/minut, atat in retea cat si in afara retelei, pentru utilizatorii de cartela.

Clientii Cosmote au la dispozitie noua extraoptiune Apeluri Video, care include 20 de minute pentru apeluri video catre reteaua Cosmote si alte retele mobile nationale, la pretul de 2,60 euro pe luna (fara TVA). Clientii cartelelor preplatite pot activa extraoptiunea de mai multe ori pe parcursul unei luni, extraoptiunea avand o valabilitate de 30 de zile.

Asculta muzica online

Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

Lasa un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*