Orange ajusteaza abonamentele de internet

Autor: -

Orange lanseaza doua categorii de abonamente sub numele Colibri, prima categorie este destinată clientilor cu nevoi ridicate de mobilitate, dar fără accent pe trafic, in timp ce a doua este destinata utilizatorilor de internet desktop cu un grad mare de utilizare.

image

Colibri Young se adreseaza tinerilor cu varste între 18 şi 26 de ani. Cu un cost lunar de 8 euro, ei vor beneficia de trafic nelimitat: primii 1.5GB la o viteză de până la 14.4Mbps, iar restul la o viteza de pana la 128Kbps.

imageimage

Pentru fiecare tip de abonament poate fi activata optiunea Happy Night cu un cost de 2 euro/luna. Optiunea Happy Night permite accesul gratuit si nelimitat la internet pe timpul noptii, intre 00:00 si 07:00. Traficul efectuat in sesiunile de conectare incepute si terminate in cadrul acestui interval orar nu consuma din traficul initial.

Pentru abonamentele Colibri 9 sau 11 poti opta si pentru Cost Control cu un cost de 1 euro/luna. Cu optiunea Cost Control, clientii au trafic nelimitat si au garantia ca nu platesc nimic suplimentar fata de abonamentul lunar.

La toate tipurile de abonamente Colibri, Orange asigură prin Travel Data, opţiunea de date pentru roaming, până la 50 de MB, începând de la 2,08 euro.

image

Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

Lasa un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*