Patronul Asesoft preia managementului Realitatea TV

Autor: -
„Astăzi, 25.10.2010, compania noastra a decis preluarea managementului grupului Realitatea Media. În acest mod, compania Asesoft, cunoscută atât pe piaţă internă, cât şi pe plan internaţional pentru calitatea serviciilor informatice, vine în întâmpinarea nevoii Realitatea TV de retehnologizare în vederea trecerii la emisia HD (high-definition)”, se arată într-un comunicat remis de compania Asesoft. Directorul Asesoft, Sebastian Ghiţă, a precizat în cadrul unei conferinţă de presă că salariile angajaţilor ar putea creşte cu 7% şi vor fi plătite integral pe cartea de muncă, potrivit Paginademedia.ro. Managementul grupul Realitatea Media, controlat de omul de afaceri Sorin Ovidiu Vântu, a fost preluat de compania Asesoft, cu 75 de milioane de euro, pentru o perioadă de 5 ani, scrie Mediafax.ro.

Asculta muzica online

Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

Lasa un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*