internetics 2010

Autor: -

image

Internetics se afla la a 10-a editie si observ cu stupoare ca lumea nu stie de existenta evenimentelor din online aici enumerand doar cateva ce nu ase afla la prima editie: webstock, internetics, ro:newmedia (a cincea editie proaspat incheiat). La internetics anul acesta s-au inscris peste 170 de lucrari cea mai disputata sectiune din concurs fiind cea de "Best Use of Social Media", unde s-au inscris peste 20 de lucrari. 

Accesul la toate evenimentele se face pe baza de check-in, invitatia o poti solicita completand formularul de aici.

Evenimentul se va intinde pe doua zile astfel:

 

Internetics Hot Spot // luni, 15 noiembrie 2010 / ora 18:00 / Spice Club [Calea Victoriei, nr. 21-23]

Internetics Hot Spot reuneşte agenţii şi clienţi care vor discuta despre măsurarea eficienţei comunicării online în prezent, în România.

Primul panel va fi dedicat unei discuţii despre sistemul de operare Android şi modul în care acesta va influenţa comunicarea companiilor în viitor. Sesiunea va fi oferită de Samsung Galaxy Tab.

Al doilea panel va fi Sesiunea de Digital IQ , o masă rotundă cu clienţi şi agenţii, organizată în colaborare cu Digital.IQads.ro. Tema sesiunii va fi  „Cum se măsoară eficienţa comunicării online în prezent, în .ro?”, iar discuţia va fi moderată de Bogdana Butnar, Head of New Business şi Digital la Headvertising şi membru al juriului Internetics 2010. Printre subiectele abodate de Sesiunea de Digital IQ: ce fel de criterii de evaluare impun clienţii, cum sunt formulate obiectivele strict pentru online şi care sunt consecinţele cand o agenţie interactivă nu-şi atinge obiectivele asumate.

Participanţii vor putea afla dacă industria de online din Romania a depăşit stadiul rapoartelor de evaluare bazate doar pe indicatori de trafic, care este modul de evaluare a componentei online dintr-o campanie integrata, cum se masoară eficienţa comunicării în social media, dar şi care sunt condiţiile în care se face cercetare pentru evaluarea unei campanii online.

Gala Internetics 2010 // marti, 16 noiembrie 2010 / ora 19:30 / Opera Romana [Bd Mihail Kogalniceanu, nr 70 – 72]

Vino pe 16 noiembrie la Operă să te intâlneşti cu profesioniştii din online şi să afli care sunt câştigătorii celei de-a zecea ediţii a festivalului. Totodată, sărbătorim 10 ani de Internetics şi facem retrospectiva ultimilor 10 de internet românesc.

Afterparty Internetics oferit de URSUS // marti, 16 noiembrie 2010 / ora 22:30 / Club Embryo [Str. Ion Oteleseanu, 3]

Asculta muzica online

Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

Lasa un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*