Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

Astazi: Business Design Academy

53 sec read

La ora 18 ne intalnim la Bucharest Hubb pentru a participa la Business Design Academy.
Detalii gasiti aici. Si acum imi pare rau ca nu am mai participat la interviul pentru intership-ul organizat de Vlad Stan, din cauza unui examen nenorocit. Mai jos comunicatul oficial:

Participarea la seminarul de introducere pentru Business Design Academy este o oportunitate sa afli despre toate produsele noastre, special pregatite pentru tine ca antreprenor, fie ca ai experienta de un an sau peste 10, fie ca inca iti doresti sa incepi o afacere.

In timpul introducerii, vei intelege ceea ce ar putea insemna pentru tine sa participi la oricare din seminariile noastre, si ce diferenta extraordinara poate face un workshop in afacerile tale de zi cu zi.

Ca sa poti obtine cea mai mare valoare iti recomandam sa asculti cu mintea focusata direct pe problemele tale actuale.

Vei fi introdus in:

– Ce inseamna Mindset Design for Business, cel mai puternic seminar al nostru.

– Cum poti genera profituri extraordinare cu focus pe vanzari si negociere.
– Cum poti deveni mai efficient mai productiv si orientat catre succes.


Pe parcursul acestui seminar de introducere poti pune orice fel de intrebari vrei si deasemenea vei avea posibilitatea sa cunosti si alti antreprenori care au participat deja la aceste workshop-uri si poti afla direct si parerea lor.

Pe langa toate aceste lucruri, evenimentul in sine este si un spatiu de netowrking unde poti cunoaste alti antreprenori si unde se pot naste noi afaceri sau parteneriate.


Te asteptam!

Avatar of Stefan Rosioara
Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.