Configurator pentru optiunile PrePay Orange

Autor: -

ConfigLa un moment dat m-am pierdut in ofertele celor de la Orange, avand o multime de oferte active, dar care nu mai erau facute publice, pentru studenti sau ce se activau prin mesaje la 321. Ultima oferta trebuia sa o activez trimitand un sms la 321 cu textul 5 si beneficiam de 2500 minute in retea, SMS nelimitat in retea, 75 nationale si internationale, 75 SMS-uri nationale +150MB totul la costul de 5 euro (destul de multe minute in retea pe care nu le consumam).

Orange a lansat un serviciu in premiera si foarte util. Pe site-ul Nelimiteaza-te.ro ai libertatea de a-ti configura o oferta personalizata cu minute, sms si trafic de internet inclus, fara sa fi inscris in programul Orange Young.

Ai doi pasi pe care trebuie sa ii urmezi in configuratorul online.

In prima faza poti alege numarul de minutele in retea (minm 500, maxim 3000), internetul pe mobil 0-2GB si minutele nationale 0-300 (minute si SMS nationale). Oferta cea mai mare pe care o poti configura este 3000 de minute in reteaua Orange, 2GB de trafic pe internet si 300 de minute nationala la pretul de 23.5 euro.

In plus daca pachetul selectat contine si trafic pe internet, la terminarea traficului inclus ai acces la oferta de trafic suplimentar cu 50MB pentru 0,50 euro (exista o alta optiune mai avantajoasa, NetNews ce are tariful pentru depasirea traficului de 0.50euro/100MB)

In a doua parte a configuratorului poti alege cateva site-uri preferate pe care sa le accesezi gratuit (m.hotnews.ro, m.gsp.ro, etc), fiecare site adaugand pachetului tau 0.25 euro la costul final al optiunii. Mai poti activa optiunea TV pe mobil cu 1 euro, optiunea SMS nelimitat in retea cu 0.25 euro si programul PrePay suporter.

Dupa ce ai configurat oferta dorita vei fi transferat in contul tau web pentru a cumpara optiunea.
Optiunea configurata de mine, avand in vedere ca nu este telefonul principal este urmatoarea:

optinu

Asculta muzica online

Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

Lasa un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*