Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

CONCURS: 100 GB de internet la cartela Indygen

34 sec read

blogger image 9902041612

blogger-image-9902041612-225x300-7776498Saptamana trecuta am fost primul care v-a prezentat oferta promotionala de date Indygen pentru perioada sarbatorilor. Astazi dau drumul unui concurs pana duminica, unde pun la bataia o cartela Indygen cu 100 GB trafic inclus pana pe 2 ianuarie, ca sa ai net din plin de sarbatori.

Si pentru ca aici scriu despre tehnologie, vreau sa imi spuneti, in comentarii, ce optiune de internet aveti acum la cartela/abonament si cum ati folosi cei 100 GB in aceasta perioada.

Eu am incarcat cu 7 euro pe 10 decembrie si cei 100 GB au fost foarte utili pentru mine, deoarece m-am putut conecta la internet in casa pe laptop, PC si pe telefoane printr-un sharing dock, routerul meu fiind in service pentru 5 zile.
Nu va invit sa abuzati de serviciu, dar puteti urca linisititi pe net poze si filme cu sarmale si cadourile primite.

Concursul se incheie duminica 22 decembrie, iar castigatorul il anunt luni 23 decembrie.
Cine ma convinge ca are nevoie de internet primeste cartela Indygen!

Avatar of Stefan Rosioara
Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

One Reply to “CONCURS: 100 GB de internet la cartela Indygen”

  1. As fi ipocrit sa zic ca am nevoie de internet.Detin abonamente de date ce imi asigura lunar mai mult de 100 GB de trafic.Numai unul din el are 60 GB lunar.Ce as face daca as primi o astfel de cartela!? Cadou,pentru cei care inca n-au descoperit internetul.Dispozitivul wi-fi(un R205 sau R206) ,care sa le asigure acoperire il ofer eu.Da,inca mai sunt astfel de persoane.
    Ce inseamna 100 GB de trafic!? O sursa consistenta de a stavili setea de cunoastere in navigare + impactul Indygen.
    Sarbatori fericite! 🙂

Comments are closed.