Despre iOS 7.1 si bateria iPhone-ului

Autor: -

Am facut update la versiunea iOS 7.1 in speranta ca bateria va avea o durata mai lunga de viata asa cum vazusem in tabelul de aici. Aparent cu iOS 7.1 bateria de pe iPhone 5 se consuma in maxim 6 ore, fara 4G si fara a-l folosi intensiv.

Singurele modificari fata de versiunea 7.0.x se gasesc in meniul Accessibility. Increase Contrast ne permite sa reducem transparenta meniurilor pentru a le distinge mai bine, Darken Colors intuneca culorile pentru un contrast mai bun (nu am observat nicio diferenta) si Reduce White Point reduce culoarea alba a ecranului.

Efectul parallax (acela prin care wallpaper-ul se misca cand inclini telefonul) poate fi acum oprit, pastrand tranzitiile bazate pe zoom (fara sa activam functia reduce motion). Optiunea se gaseste in Settings -> Wallpapers & Brightness dupa care se deschid wallpaper-ul si screen-saver-ul si se bifeaza optiunea Perspective Zoom.

S-au mai facut mici modificari insesizabile cum ar fi notificarea audio cand primim un SMS si avem discutia deja deschisa. Notificarea se va auzi mult mai incet pe noua versiune.

Utilizatorii au adoptat repede noul update, estimandu-se ca in 2 doua update-ul a fost instalat pe 50 de milioane de device-uri.

Asculta muzica online

Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

Lasa un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*