Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

Noua gama de televizoare LG impreuna cu un nou webOS

1 min read

CURVED OLED TV1 jpg
curved-oled-tv1-7386005

LG a prezentat noua colectie  impresionanta de televizoare din 2014, care include cele mai avansate modele dotate cu optiuni diferentiate de home entertainment, o calitate incredibila a imaginii si un design uimitor. Noua serie de televizoare LG din 2014 include o colectie extinsa de televizoare OLED TV, cu modelele de referinta OLED cu ecran curbat (model 55EA9800) si modelul care poate fi montat pe perete, GALLERY OLED (model 55EA8800). Colectia de televizoare LED, cu modelele Cinema 3D Smart cu diagonala de 32, 42 si 55 inci si televizoarele ULTRA HD, cu diagonale de 55 inci, includ noua platforma intuitiva webOS pentru Smart TV, prin care televizorul devine extrem de simplu de folosit.
lg-tv-1-1-8359522Platforma webOS a fost preluata de la HP si este prima interfata care mi s-a parut usor de utilizat de catre oricine. Prima oara cand deschizi un Smart TV vei fi intampinat de o animatie (Bean Bird) care te va ghida sa iti setezi macar conexiunea Wi-Fi pentru a primii anumite informatii/update-uri, intr-un fel indemnandu-te sa folosesti functiile smart ale televizorului. Telecomanda si ea este usor de folosit asemeni unui pointer, care are si rotita de scroll pe butonul din mijloc. Browserul nu afiseaza site-urile flash, insa le afiseaza pe cele create in HTML5. In noul sistem de operare web OS se regaseste si magazinul de aplicatii LG Store, care cuprinde toate aplicatiile create deja pentru Smart TV-urile LG. Aplicatiile pe care le-am vazut a fi preinstalate sunt: YouTube, Seenow, Voyo, Deezer, HBO GO, Cinemagia.
lg-tv1-9963125telecomanda-lg1-3169545

Cea mai interesanta functie pe care am vazut-o este cea prin care se poate face un fel de mirroring de pe TV pe telefonul mobil LG, astfel ca atunci cand vrei sa te muti in alta camera sa poti urmari programul preferat in continuare pe mobil.

Noua platforma webOS este disponibila pe televizoarele din gama LG ULTRA HD si pe televizorul CINEMA 3D Smart.
second-screen-lg1-4403012

Avatar of Stefan Rosioara
Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.