Review HTC One Mini 2

Autor: -

HTC One Mini 2 este varianta imbunatatita hardware si software a lui HTC One Mini, imprumutand aproape toate functiile de pe HTC One M8. L-am comparat de la inceput cu HTC One M8 si va spun ca telefonul nu are lag si se misca aproape identic cu fratele sau mai mare, singurele diferente, in mare, fiind faptul ca pe modelul mini nu se regaseste portul infrarosu, iar camera secundara lipseste de pe spatele modelului mini.

Specificatii

Procesor Qualcomm Snapdragon 400 Quad Core 1.2 GHz
Sistem de operare: Android, 4.4.2 KitKat
Dimensiuni 137.4 x 65 x 10.6 mm
Greutate 137 grame
LCD Super LCD2, 4.5″ HD, 326 ppi
Conectivitate 4G, 3G, Bluetooth,
Memorie 16 GB, 1 GB RAM
Baterie 2110 mAh
Camera 13 MP principala, 2,1 secundara

HTC One mini vs. HTC One mini 2

Noul HTC One mini 2 (137g) este mai greu fata de versiunea anterioara, HTC One mini (122g), are ecranul mai mare – de la 4,3 inci s-a trecut la 4,5 inci, dar si bateria are capacitate mai mare, de la 1800 mAh la 2110 mAh.mini 2

Camera foto

Camera foto principala a fost imbunatatita fata de cea de pe One mini,  iar cea frontala este identica cu cea de pe HTC One M8, avand 5 MP.  Camera principala, desi are 13 MP, are probleme mari in captarea imaginilor in conditii de luminozitate redusa. In continuare am adaugat cateva poze realizate cu camera principala, in diferite conditii, si o comparatie intre modul in care filmeaza HTC One mini 2 si iPhone 5S.

HTC One mini 2 – Poza in miscare

HTC One mini 2 – Poza in soare
HTC One mini 2 – HDR
HTC One mini 2 – Poza noaptea
HTC One mini 2 – Poza seara

Functii speciale

Toate functiile de pe HTC One M8 sunt disponibile si pe HTC One mini 2 si va invit sa le parcurgeti in review-ul de la HTC One M8.

Singurele functii care lipsesc de pe acest telefon sunt aplicatia in care putem controla prin infrarosu diferite dispozitive si functia de defocalizare a pozelor, pentru care era necesara si introducerea camerei secundare pe spatele telefonului. Ca o paranteza, si posesorii modelului anterior HTC One mini primesc zilele acestea update-ul HTC Sense 6.0 si astfel toata familia HTC One va rula acelasi sistem de operare.

HTC One Mini 2 este un telefon accesibil pe care il poti controla cu o singura mana, este construit din aluminiu, cu difuzoare stereo puternice si performante inalte la nivelul procesorului si al vitezei de reactie, iar el poate fi achizitionat de pe site-ul Mobiletrend.ro pentru 1800 lei in variantele de culori gold, silver si gray.

Asculta muzica online

Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

Lasa un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*