Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

Ce au cumparat cititorii mei de Black Friday 2014

7 min read

black friday

black-friday

Ca si anul trecut, voi face publice produsele care au fost cumparate de pe eMAG.ro prin site-ul meu. Veti vedea mai jos ca am trimis mult mai multi oameni fata de anul trecut, cumparaturile efectuate prin mine depasind suma de 50.000 lei (500 milioane lei vechi). Cred ca mai jos se poate vedea ROI-ul unui blog tech, accesarile nefiind singurul criteriu de care agentiile trebuie sa tina cont. Recunosc ca nu toti cei care au intrat pe site erau interesati de produse tech, ci de oferta completa. Am avut peste 350 de persoane trimise catre eMAG, din care am selectat 72, iar produsele pe care le-au cumparat ele sunt cele de mai jos (cele mai multe persoane accesandu-mi blogul prin anunturile postate pe Facebook).

IT&C

TV

Foto

Telefoane

Electrocasnice

Auto

Home & Deco

Ingrijire personala

Carti

Jocuri

Despre ofertele de Black Friday, singura remarcabila de pe eMAG a fost consola PS4 la 1000 lei (redusa de la 1800 lei), iar din ce am inteles au fost doar 100 de bucati. La ora 6:50 s-a dat drumul la Black Friday insa pe la 7:30 a fost adaugat si un SSD foarte prost si vechi Kingston V300 2.5″, 120GB, SATA 3 la 100 lei (redus de la 270 lei). Eu mi-am comandat de pe eMAG un SSD Intel de 120 GB la 200 lei si 4 jenti de Logan. Desi a anuntat pe TV ca va vinde si online, Altex a vandut doar prin magazine, site-ul fiind indisponibil pana luni la prima ora. Cu greu am reusit sa gasesc la ei in magazine un laptop Asus cu i7, 8GB RAM si placa video dedicata tot de 8GB la 3000 lei. De la f64 am vrut sa imi achizitionez camera mirror-less Sony A5000 care a fost redusa de la 1700 la 1500 lei, insa din ce am vazut si pe eMAG a fost redusa de Black Friday tot la 1500 lei. Singurul avantaj la F64 este ca poti achizitiona camerele foto si impreuna cu o asigurare pe 3 ani, care se dovedeste o investitie destul de buna pentru aparatele scumpe de peste 3000 lei.

Duminica seara, in schimb, eMAG a scapat de produsele resigilate, voit sau din greseala – din informatiile mele, erau articole folosite, unele prezentau defectiuni si erau destul de vechi. Detalii aici si aici.

Comisionul la eMAG a fost 1% din pretul produselor fara TVA, iar 2 parale si F64 nu mi-au adus comisioane. Chiar daca Black Friday este vazut din ce in ce mai mult ca un abuz consumerist, pentru unii a fost ocazia perfecta de a cumpara anumite produse cu reduceri pe care le-au asteptat tot anul.

Avatar of Stefan Rosioara
Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

One Reply to “Ce au cumparat cititorii mei de Black Friday 2014”

  1. Ai fost ca o mica filiala a lui emag. Felicitari. De Black Friday-ul acesta eu nu am cumparat nimic, nu am fost in shopping mood, chiar daca am vazut cateva oferte bune la cateva produse IT si foto, am preferat sa-mi pastrez banii. Ma revansez anul viitor.

Comments are closed.