Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

Magazinul falcon.ro are un site nou

46 sec read

Noul falcon.ro

Falcon Electronics a lansat o noua versiune a magazinului online store.falcon.ro.
Noul site se incarca mai rapid, este responsive, search-ul functioneaza fara probleme chiar si atunci cand nu este selectata o categorie de produse (spre exemplu, pe media galaxy search-ul functioneaza doar dupa codul produsului).

Ce imi place la acest site este optiunea Comanda rapid prin care, prin intermediul unui formular iti poti lasa datele de contact, iar un operator te va suna ulterior sa iti confirme comanda. Totodata, noul site are si un rol important pe partea de customer support, Falcon Electronics oferind servicii de vanzare consultativa pentru produsele care implica o complexitate tehnica.

comanad-rapid-store.falcom.ro

Doua lucruri am observat ca lipsesc acestui magazin online: nu exista un favicon si un sistem de afiliere, insa cei de la Falcon au in plan si un program de afiliere.

La final va sesizez si o oferta disponibila pana pe 23 octombrie. La orice comanda de minim 999 lei magazinul Falcon ofera cadou un Parrot Minikit Neo 2 HD.

Compania Falcon Electronics colaboreaza in prezent cu principalele retele de retail (Altex, Media Galaxy, Flanco), hypermarket-uri (Carrefour, Auchan, Cora, Real), retele cash&carry (Selgros si Metro), magazine online (eMag, F64, cel.ro, evoMag), dar si cu o retea importanta de dealeri auto si magazine specializate.

Avatar of Stefan Rosioara
Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.