Serviciul Vodafone TV si pachetul de convergenta Vodafone One (P)

Autor: -

Vodafone a lansat un mediabox 4K prin care clientii pot avea acces la cel mai mare numar de canale TV, la mii de ore de continut la cerere, dar si la functii interactive precum pauza sau derulare prin telecomanda, dar si prin aplicatia dedicata pe mobil.

  • Vodafone TV este un serviciu de televiziune live si on-demand prin care ai acces la 191 posturi TV disponibil cat si la continut de pe platfomele Netflix, Amazon Prime, You Tube, YouTube Kids si HBO Go. 
  • Mediabox-ul 4K poate fi conectat la orice televizor prin HDMI sau cablu coaxial, iar cientii persoane fizice care opteaza pentru un pachet de servicii fixe, cu Vodafone TV, Internet fix si Super Wi-Fi de 500 Mbps, primesc HBO & HBO GO inclus timp de 24 de luni, la 17€/luna.
  • Vodafone TV Go este optiunea prin care utilizatorii serviciilor de voce prepay sau cu abonament pot avea acces la 67 canale la un pret de 3.9 euro/luna.
  •  Pachetul convergent Vodafone One ofera o reducere de 120 euro la tarife sau la smartphone-uri, celor care aleg toate serviciile Vodafone pentru 24 de luni

 Ce aduce nou Vodafone TV

Serviciul de televiziune este transmis prin internet ceea ce permite implementarea unor functii ce permit reluarea si intreruperea anumitor programe (catch-up/replay, start & stop). Exact ca pe Netflix si HBO GO poti cauta un anumit film sau program TV, iar rezultatele iti vor fi afisate din toate sursele canale TV, biblioteca de filme contra cost (90.000 de ore de continut video-on-demand) sau inregistrari ale emisiunilor.

Principalul avantaj al mediabox-ului 4K este ca ofera cel mai mare numar de canale si permite conectarea conturilor celor mai populare servicii de video streaming, cat si control acestora cu o singura telecomanda sau direct de pe telefonul mobil.
Clientii noi care aleg un pachet de servicii fixe, cu Vodafone TV, Internet fix si Super Wi-Fi de 500 Mbps, primesc HBO & HBO GO inclus timp de 24 de luni, la 17€/luna. Lista completa de canale disponibile poate fi accesata aici.

Un alt feature important este „Kids App”, care ofera o serie controale parentale dedicate, precum „sleep time” care va limita automat accesul la televizor. Aceasta zona ofera continut special adaptat pentru copii, organizat pe canale si personaje, dar si avatare personalizate si dedicate celor mici.

Conceptul Vodafone ONE integreaza noile oferte convergente fix-mobil-tv si aduce reduceri generoase pentru clientii Vodafone.
Astfel, acestia vor putea obtine o reducere de pana la 120 de euro atunci cand aleg servicii mobile sau fixe.

Toate detaliile despe noul serviciu Vodafone TV sunt disponibile aici.

Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

Lasa un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*