Google Pay disponibil in Romania

Autor: -

Serviciul Google Pay se lanseaza in Romania pe 27 octombrie.
Later update: 
Google a amanat lansarea serviciului Google Pay pentru jumatatea lunii noiembrie. Unele banci aveau pregatite materialele de lansare.
Pana pe 17 noiembrie, noua data vehiculata, puteti descarca direct de aici aplicatia si sa va inrolati un card Revolut. 

Practic nu vei mai avea nevoie sa descarci aplicatia (apk-ul) Google Pay de pe un alt site, aceasta urmand sa fie disponibila direct in Google Play. 

Principalul beneficiu al utilizatorilor cu telefoane Android este ca poti folosi mai multe carduri intr-un singur loc, fara a avea o aplicatie dedicata din partea bancii. Cu Google Pay se pot cumpara si aplicatii sau jocuri din magazinul Google Play, se poate cumpara mult mai usor prin browserul Chrome. Serviciul de transfer bancar nu va fi disponibil in Romania.

Cea mai buna veste pentru utilizatorii Android este ca vor putea inregistra cardul Revolut pentru a plati direct cu telefonul. 

Asculta muzica online

Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

17 Comentarii to Google Pay disponibil in Romania

 1. Catalin

  Salut, multumesc pentru vestile bune 🙂
  Da, a aparut dar nu se pot atasa carduri ING, BCR, Revolut. Astea sunt toate pe care le am si deocamdata nu merge nici unul, mai asteptam…

  • Incearca sa atasezi un card Revolut virtual, la mine a mers, am facut chiar si o plata la un magazin alimentar de cartier.

 2. N26 is going to announce GPay launch on the 27th of November in Austria, Portugal, Greece, Latvia, Estonia, the Netherlands and Lithuania. Until yesterday you could search this page and see a result in Google but now you cant. The page exists but it redirects you.

  https://n26.com/en-eu/blog/google-pay-launch-seven-more-countries

  These countries are already added to the GPay support page of N26
  https://support.n26.com/en-eu/app-and-features/apple-pay-and-google-pay/how-to-use-google-pay

Lasa un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*