Victoria Giorgiana Vlogger tech / ex-ambasador Samsung in Romania www.youtube.com/user/VictoriaGiorgiana

Gadget Week – editia 10

1 min read

Gadget week 5 11 iulie1
gadget-week-5-11-iulie1-1098722

Aceasta este a zecea editia Gadget Week, un proiect pe care l-am inceput impreuna cu Victoria Giorgiana in luna mai a acestui an. Am inceput sa scriu mai putin fiindca Victoria reuseste sa comprime intr-un clip care nu depaseste 10 minute, cele mai importante stiri din domeniul tehnologiei in fiecare sambata. Ii multumesc pentru ca a avut determinarea sa filmeze si sa editeze aceste clipuri in fiecare saptamana in ultimele trei luni. Daca doriti sa vedeti toate emisiunile de pana acum o puteti face accesand acest link. Va multumim si va invitam sa ne urmariti si urmatoarele editii.

Saptamana aceasta avem stiri de la Samsung, LG, Sony, Utok, Evolio, Vodafone si Google Maps:

1. Samsung a incheiat cel mai probabil sezonul de lansari din aceasta prima parte a anului cu lansarea gamei de tablete GALAXY Tab S. Cele doua tablete de 8,4 si 10,5 au fost prezentate si in Romania in cadrul unui eveniment restrans unde au participat jurnalisti si bloggeri. Tabletele vor fi disponibile incepand cu jumatatea lunii iulie, iar daca veti achizitiona tabletele din Romania veti beneficia un pachet special de 3 luni abonament gratuit pentru aplicatia HBO GO si 10 editii gratuite ale revistei digitale Photografia.

2. Sony a prezentat un telefon dedicat selfie-urilor. Sony Xperia C3 este un phablet cu dotari medii a carui camera frontala este de 5 MP. Telefonul dispune si de o aplicatie speciala de editare a autoportretelor realizate.

3.  LG a lansat la nivel global tableta G Pad G1 care imprumuta din functiile lui LG G3 (telefon care de saptamana aceasta poate fi comandat de la toti retailerii din Romania).

4.  LG a lansat si ceasul inteligent LG G Watch care poate fi comandat de pe play.google.com din 12 tari: SUA, Canada, Franța, Irlanda, Germania, Italia, Spania, Marea Britanie, Australia, India, Japonia și Coreea de Sud. Aici v-am prezentat si o poza in EXCLUSIVITATE cu LG G Watch.de la lansarea LG G3 din Romania.

5. La achizitionarea unei tablete UTOK 700Q de pe site-ul oficial al producatorului, pana la 31 iulie, veti primi cadou un router Trendnet N300.

6. Evolio a lansat o noua gama de tablete 3G cu preturi incepand de la 450 lei.

7. Google a implementat o functie de masurare a distantelor dintre doua locatii pe varianta web a serviciului Google Maps.

8. Vodafone a modificat un pic programul vorbesti, net primesti prin care toti clientii cartelei vodafone primesc trafic de internet in functie de numarul de apeluri primite sau initiate. Pentru a te inscrie in promotie trimite un sms la 2777 impreuna cu numarul unui prieten si amandoi veti primii cate 2MB pentru fiecare apel primit sau initiat. Atentie durata apelului trebuie sa fie mai mare de 1 minut, iar bonusul maxim acordat intr-o luna este de 5GB.

Emisiunea integrala:

Avatar of Victoria Giorgiana
Victoria Giorgiana Vlogger tech / ex-ambasador Samsung in Romania www.youtube.com/user/VictoriaGiorgiana