Servicii mobile via satelit

Autor: -

Comisia Europeana aduce in joc noi concurenti pentru operatorii de telefonie mobila, dar nu numai: operatorii de servicii mobile prin satelit. Oficialii au acordat un spectru special de frecvente pentru Inmarsat si Solaris pentru a oferi servicii competitive de telefonie mobila, broadband wireless si televiziune digitala. Sigur, nu vor fi la un pret ultra-ieftin.  Dar in Marea Britanie Eutelsat a lansat un pachet similar la vreo 35 de lire sterline pe luna. Daca serviciile sunt de calitate mai buna, eu zic ca merita.

Personal mi-ar conveni ca telefonia mobila prin satelit sa fie adusa la preturile GSM :D Sa ai un singur telefon cu aceleasi costuri oriunde ai calatori pe continent cel putin… Asta da roaming.

Asculta muzica online

Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

Lasa un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*