Urban Guerrilla (foto)

Autor: -

Din titlul postului o sa credeti ca are legatura cu radioul meu favorit, dar spre fericirea unora nu are nicio legatura. The Urban Guerrilla are o a doua misiune pentru tinerii pasionati de fotografie si de cai alternative de deplasare (bicicleta, role, skateboard sau trotineta). Daca te simti o gorila urbana vino pe bicicleta cu aparatul foto, dupa ce te inscrii pe site-ul de mai sus, la cladirea Ark de langa cinemaul E-uranus.

Echipele inscrise vor primi o harta si niste indicii si vor fi trimise la treasure hunting pe roti. Odata ce ai descoperit un indiciu, trebuie sa il pozezi, cat mai artistic, pentru a surprinde cat mai bine conceptul ce vizeaza identitatea locului respectiv. Apoi echipele se intorc la The Ark unde ii asteapta un juriu format din fotografi profesionisti, un membru al Urban Guerrilla si alti invitati cu experienta in domeniul interventiilor urbane. Cele mai interesante si mai spontane fotografii vor fi premiate. Pe parcursul deliberarilor juriului, li se va oferi participantilor ocazia de a afla detalii interesante despre tehnici de fotografie urbana de la un fotograf profesionist in cadrul unei prezentari organizate de F64 si probabil cateva beri din partea casei. Regret ca nu ma aflu in Bucuresti pentru a ma plimba un pic.

Asculta muzica online

Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

Lasa un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*