Vodafone a lansat Google Android

Autor: -

Vodafone, numarul doi pe piata locala telecom, a inceput sa vanda din aceasta saptamana pe piata locala, la preturi care pornesc cu 269 de euro, HTC Magic, primul telefon mobil din oferta operatorilor locali telecom care este bazat pe platforma software Google Android.
Mobilul are un ecran touch-screen de 3,2 inci, senzor pentru rotatia ecranului, camera foto de 3,15 megapixeli, antena GPS integrata, conexiuni Wi-Fi si Bluetooth si acces la internet la viteze de pana la 7,2 Mbps prin retelele de telefonie mobila.

HTC si Vodafone spera ca vor inregistra vanzari "ridicate" pentru acest telefon si pe piata locala, unul dintre motivele de optimism fiind popularitatea ridicata in randul romanilor a aplicatiilor Google – aplicatii care sunt integrate in platforma soft a mobilului.
"HTC Magic aduce o experienta superioara de navigare pe internet si multimedia, prin accesul direct la o serie de aplicatii, la fel de usor de folosit ca si de pe computer", a declarat Liliana Solomon, CEO al Vodafone Romania.
"Brandul Google ne ajuta pentru ca utilizatorii cunosc foarte bine serviciile companiei, pe care le utilizeaza deja pe calculatoare, astfel ca vor fi tentati sa le utilizeze si de pe telefon", a precizat pentrru ZF Tomasz Lesniak, managerul HTC care raspunde de Europa de Est. El adauga ca un alt motiv de atractie pentru mobil il reprezinta si cele "cateva mii" de aplicatii software gratuite disponibile deja pentru mobilele bazate pe platforma Google.
Pentru acest telefon, Vodafone a lansat prima oferta integrata de servicii care include acces nelimitat lunar la internet. Cu abonamentul promotional Vodafone Complet de 22,08 euro/luna, incheiat pe 2 ani, clientii Vodafone pot achizitiona telefonul cu 299 de euro (TVA inclusa). Acest abonament aduce clientilor internet mobil nelimitat, viteze de transfer a datelor de pana la 3,6 Mbps pentru un trafic de 1 GB, 800 de minute in retea si 100 de minute nationale, in fiecare luna. Traficul de date care depaseste 1 GB nu va fi taxat suplimentar, insa viteza corespunzatoare acestuia va fi de pana la 128 kbps pentru download si de pana la 64 kbps pentru upload.

Pret exorhibitant la abonament.

Detalii aici si aici

Asculta muzica online

Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

Lasa un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*