Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

Opera mini 5 beta

50 sec read

image thumb1

image_thumb1-300x286-5930908 A aparut Opera mini 5 beta ce poate fii downloadat de aici de pe telefon sau de aici de pe internet, cu speed dial, multi tab si adaptat touch screenurilor, mult mai interesant se misca mai repede se vede un pic mai bine, a aparut si password managerul. La capitolul rss-uri sta prost fiindca nu a aparut inca optiunea, poti doar sa te abonezi, dar te abonezi la nimic fiindca nu ai optiune sa le vezi (daca doresti sa le vezi pune la speedial urmatoarea adresa feed://list//) plus ca trebuie sa dai mult in jos ca sa le citesti ca pe o pagina normala, nu mai exista optiunea cu tasta dreapta sa faci scroolul mai usor si mai repede dar poti folosi tastele 2 si 8 si nu exista inca optiunea de synchronize si nici optiunile copy/paste nu sunt inca disponibile desi la celelalte versiuni beta erau, dar se observa ca totul este refacut de la 0. Cea mai mare noutate este ca Opera mini este acum adaptat si pentru touch screenuri cu rezolutia mai mare de VGA, pana acum putand fii instalat pe sistemele cu windows mobile, dar rezolutia fiind foarte mare si scrisul foarte mic facand navigarea si citirea imposibila. Am testat Opera Mini pe HTC Diamond si E51 si rezultatul a fost destul de bun lipseste inca javascriptul si flashul, dar cred ca pana la versiunea finala o sa apara.

later edit: Review si pe GSMarena

Avatar of Stefan Rosioara
Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.