Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

Politia Romana pe internet

1 min read

image thumb

De acum incolo pe sait or sa se puna numai opiniile altor persoane pentru a nu mai exista discutii, prin urmare de pe antena3 aflam ca:

Poliţia Capitalei şi-a făcut cont pe Youtube. Pe site sunt postate imagini filmate cu ocazia acţiunilor poliţiştilor bucureşteni, cum ar fi descinderi, intervenţii sau flagrant delict. În primele trei clipuri postate găsim o prezentare în limba engleză a activităţii poliţiei şi un avertisment privind votul ilegal. Potrivit lui Christian Ciocan, vor fi postate acţiuni de genul descinderilor, acţiunilor de intervenţie şi chiar acţiuni de flagrant delict.

Poliţia Capitalei mai are conturi pe site-urile Facebook şi Twitter, precum şi un serviciu messenger.

Iar de la Mihale Mihai prezentam urmatorul articol si sper sa nu-l ridice politia fiindca s-a luat de ei:

Astia n-au ce face. S-au plictisit de frecat loganurile de 70.000 Euro si acuma se internautizeaza. I-auziti aici smenozeala…

Poliţia Capitalei vrea să deveniţi prieteni. Ce vrea sa faca maaaa?!? Şi nu oricum, ci On-line. Dacă vă treziţi peste câteva zile cu un astfel de mesaj pe Facebook, Twitter sau Messenger să ştiţi că nu este o glumă. Este un pamflet.
Poliţiştii şi-au făcut cont pe toate canalele interactive de comunicare, unde postează imagini de la acţiuni, buletine informative si răspund curiozităţilor cetăţenilor. Care curiozitati mancacias?!? Ultimul pas în acest sens a fost făcut chiar azi, când canalul Poliţiei Capitalei a devenit functional pe Youtube. I-auziti acilea declaratie… Ia zi tati ia…

image_thumb-9228679 “Pentru că oamenii aşteaptă ca Poliţia să se upgradeze, ca poliţia să vină în întâmpinarea nevoilor lor. Practic, eliminăm barierele în comunicare”.

Aşa a explicat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Cristian Ciocan, crearea canalului pe Youtube.

SA MORI TU.
Sa stiti ca acum ma simt mult mai in siguranta daca apare Politia pe Youtube. Uite d’asta nu mai puteam eu sa trag basini noaptea in somn, ca n-au astia canale on-line.

Hi5, twitter, facebook, messenger. Poliţiştii au cont pe toate canalele de comunicate interactivă de pe internet. Ca să ale accesaţi, trebuie doar să intraţi pe site-ul poliţiei capitalei.

Cei care lucrează la acest proiect sunt aceeaşi oamenii de la departamentul de comunicare.

Dar cont pe pitzipoanca.org nu isi fac?

 

Comment:

Andra spune:
octombrie 24, 2009 la 9:03 pm

=))) Pe pitzipoanca nush daca isi fac asa curand…dar pe cocalari au sigur…exact c lipsea in Romania…au gasit solutia pt siguranta …super

Avatar of Stefan Rosioara
Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.