Opera Mobile 10 beta

Autor: -

image Momentan browser-ul Opera Mobile a ajuns la versiunea 9.7 beta. Fara sa existe vre-o veste despre o varianta finala de 9.7, cei de la Opera au mai lansat un nou beta, pentru Opera Mobile 10. Iar cele doua beta-uri vor coexista. Si asta pentru ca noua versiune nu se adreseaza platformelor Windows Mobile ca pana acum.

In loc, Opera ataca acum si piata Symbian S60, sistem de operare ce se gaseste in mare parte pe telefoane Nokia, plus cateva Samsung-uri si Sony-Ericsson-uri. Noul browser este de aproximativ doua ori mai rapid decat versiunea anterioara de Symbian, gratie in principal modului Turbo, si preia design-ul de la Opera Mini 5 beta. De fapt este chiar identic cu Opera Mini 5 beta, doar ca se incarca mai bine pe telefoanele cu Symbian, dar lipseste cu desavarsire RSS-ul.

Introduce pentru prima data pagina de Speed Dial, vine in lumea Symbian cu tabbed browsing (inclusiv cu preview, ca la varianta desktop), si este optimizat atat pentru touch screen-uri cat si pentru keypad-uri. Iar parolele pot fi salvate de noul password manager la fel ca in Opera Mini 5.

Doritorii pot descarca noul Opera Mobile 10 beta de aici.

Asculta muzica online

Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

Lasa un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*