Orange blog o alta gaselnita

Autor: -

Orange România nu are ce face si lansează o platformă de blog ce poate fi accesată de pe calculator prin Internet sau de pe telefon, prin serviciul Acces WAP oferit de Orange.

Pasionaţii de mediul online şi blogging pot să îşi creeze gratuit un blog personal pe www.orangeblog.ro (de parca nu puteau sa isi faca altundeva). Aici vor putea să scrie articole, să încarce videoclipuri şi imagini, să verifice comentariile şi mesajele primite, să interacţioneze cu cititorii lor (ceva ce se poate face pe orice blog). De asemenea, blogurile se pot actualiza prin trimiterea unei imagini prin mesaj multimedia la numărul 2564. Imaginea din mesaj va apărea astfel pe blogul utilizatorului care a trimis mesajul multimedia (Opţiunea este valabilă pentru utilizatorii Orange blog care deţin şi un număr de telefon în reţeaua Orange şi au serviciul MMS activat). Mai e un serviciu cu PROMO ceva, dar nu am inteles ce si cum

Blogurile create pe platforma Orange pot fi personalizate în funcţie de structură, culori, bannere, titlu, aspectul pe WAP sau pe web. Serviciul Orange blog este gratuit (dohh vrei pe bani). Clienţii Orange care îşi accesează blogul direct de pe telefonul mobil vor plăti traficul WAP sau Internet corespunzător pachetului de date activat.

Orange blog oferă posibilitatea de căutare şi de vizualizare a celor mai noi bloguri şi de a fi la curent cu cele mai noi mesaje prin opţiunea RSS si inca ceva, ofera raportarea de pornografie, hmm nu prea mai pare a blog. Cei care creează un blog primesc automat şi un cont pentru Share Box, serviciul de conţinut generat de utilizatori, lansat de Orange în 2008. De asemenea, vizitatorii site-ului pot vota blogul favorit în clasamentul „top bloggers" disponibil pe platforma Orange.

Compania îşi propune să afle din nou părerea clienţilor şi să dezvolte, împreună cu aceştia, platforma Orange blog. Vizitatorii pot trimite opinii, sugestii şi observaţii despre funcţionalitatea platformei şi designul acesteia. Sugestiile vor fi analizate de către un juriu format din specialişti în domeniul online din cadrul Orange şi un consultant independent.

Aceştia vor premia cele mai bune trei idei pentru fiecare categorie din concurs („am găsit un bug", „am o idee de îmbunătăţire"), cu câte un laptop Apple MacBook Air. În forma sa actuală Orange blog este o variantă beta, la care se vor adăuga funcţionalităţi noi în urma feedback-ului primit de la vizitatorii site-ului.

Perioada de desfăşurare a concursului este 4 noiembrie – 2 decembrie 2009.

Asculta muzica online

Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

Lasa un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*