Cosmote lanseaza portalul web ‘n’ walk

Autor: -

image

Web’n’walk este un serviciu de acces internet pe mobil care iti pune la dispozitie o gama larga de informatii si servicii si iti permite sa navighezi pe web direct de pe telefonul tau Cosmote.
Portalul web’n’walk iti ofera continut divers pentru telefon fiind in acelasi timp un ghid catre cele mai bune pagini de internet disponibile pentru telefonul mobil. Gasesti aici ultimele jocuri, sonerii si imagini. Poti beneficia de browserul Opera Mini la fel ca al celor de la Vodafone consumand astfel mai putin trafic, programul fiind ddestinat celor ce au un abonament de o zi cu doar 0,49 euro fara TVA (0,58 euro, TVA inclus). Daca vrei sa fii mereu conectat la internet pe mobil, activeaza extraoptiunea web’n’walk si cu doar 2,99 euro lunar, fara TVA (3,55 euro lunar, TVA inclus) ai acces nelimitat de pe mobilul tau la portalul web’n’walk si la paginile de web favorite.

Pana la 31 ianuarie 2010, beneficiezi de acces nelimitat si gratuit la internet de pe mobil cu noul serviciu web’n’walk! Pentru activare, trimite SMS gratuit la 969 cu textul „A WNW”.*

* Promotia este valabila doar pentru traficul efectuat in retea prin serviciul web’n’walk nu si pentru continutul taxabil descarcat de pe portalul web’n’walk (sonerii, imagini, jocuri) sau traficul in roaming.
© web’n’walk is a trademark of Deutsche Telekom AG, all rights reserved. 2009

Asculta muzica online

Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

Lasa un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*