Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

Modemuri RDS in Bucuresti

2 min read

image thumb 5B1 5D

image_thumb-5b1-5d-300x225-3316644 Abonatii FiberLink2 vor primi modemuri de 7.2mb/s ZTE si internetul gratuit. Se semneaza contracte NUMAI in punctele RDS. Abonatii FiberLink1 vor primi modemuri de 3.6mbps. In stanga poza cu modemul de 7.2mbps, momentan se gasesc numai la agentia Vitan, dar sunt destul de incompetenti si se asteapta foarte mult.

Comunicatul oficial:

Digi Net Mobil cu viteze de pana la 7,2 Mbps in abonamente de 0, 10 si 15 lei, acum si in Bucuresti

Din aceasta saptamana, RCS & RDS, compania lider pe piata serviciilor de internet din Romania, aduce serviciul sau de internet mobil Digi Net Mobil cu viteze de pana la 7,2 Mbps si in Bucuresti.

Digi Net Mobil este disponibil din vara la nivelul intregii tari la viteze de 384 kbps si in sapte mari orase din Romania, Timisoara, Bihor, Brasov, Craiova, Constanta, Cluj si Iasi, la viteze de pana la 7,2 Mbps.

Si in Bucuresti, ca si in orasele in care a fost lansat pana acum, Digi Net Mobil este disponibil pe computere (prin modem USB) si pe telefoanele mobile, astfel:

• in abonamente cu preturi speciale, pentru abonatii altor servicii RCS & RDS:
– cu 0 lei – pentru abonatii Fiberlink 2 sau Cablelink 2 (internet de pana la 100 Mbps)
– cu 10 lei (inclusiv TVA) – pentru abonatii Fiberlink 1 sau Cablelink 1 (internet de pana la 50 Mbps) si pentru abonatii serviciilor de televiziune prin cablu sau prin satelit Digi TV
– cu tarife per trafic de 0,1 euro/1 MB pentru clientii Digi Mobil (telefonie mobila) cu abonament de 0 euro
• in abonamente de 15 lei (inclusiv TVA) pentru abonatii exclusiv la Digi Net Mobil

O data cu extinderea serviciului sau de internet mobil de 7,2 Mbps, compania face o oferta speciala abonatilor la telefonia mobila de 2 euro, care pana acum dispuneau de tarif per trafic de 0,05 euro/1 Mb. RCS & RDS ofera de-acum acestor clienti noile abonamente de 10 lei (inclusiv TVA), cu trafic nelimitat.

Astfel, cei care doresc sa aiba internet de la RCS & RDS pe telefoanele mobile si nu sunt deja clienti ai companiei, se pot abona la Digi Mobil de 2 euro si beneficiaza de un abonament redus de 10 lei (inclusiv TVA) pentru un trafic nelimitat. De asemenea, acestia pot opta pentru Digi Mobil cu abonament de 0 euro si pot avea internet mobil cu tarif de 0,1 euro/1 Mb. Oferta este disponibila pe telefoanele mobile cu un modem 3G incorporat care sa permita viteze de pana la 3,6 sau 7,2 Mbps.

Celelalte abonamentele, de 0, 10 si 15 lei, cuprind ca echipament modemul USB, pe care abonatii companiei il primesc in custodie.

Digi Net Mobil in inca 10 orase pana la finele anului 2009

Lansarea in capitala a internetului mobil de pana la 7,2 Mbps se inscrie in campania de extindere a acestui serviciu anuntata de companie sub numele „Digi Net Mobil acopera Romania”. „Asa cum am promis, RCS & RDS mai face un pas in extinderea ofertei sale de internet mobil cu cel mai mic pret din Romania: din aceasta saptamana oferim si in Bucuresti, vitezele de pana la 7,2 Mbps pentru internetul mobil, urmand ca pana la 31 decembrie sa aducem net-mobilul in Ploiesti, Sibiu, Targu Jiu, Resita, Bacau, Suceava, Slatina, Arad, Vaslui, Valcea”, declara Ovidiu Popa, Director Comercial al RCS & RDS.

Primele 3 luni abonament gratuit pentru cei care se aboneaza la Digi Net Mobil

Extinderea serviciului de internet mobil se suprapune cu campania promotionala „Digi – telecomunicatii pentru familia ta”, in cadrul careia oricine achizitioneaza pana la 31.01.2010 un serviciu Digi al RCS & RDS sau pachetul complet cu televiziune, internet, telefonie fixa si telefonie mobila, beneficiaza de gratuitate in primele 3 luni de abonament.

Atat abonatii din Bucuresti, cat si cei care achizitioneaza Digi Net Mobil intr-unul din orasele in care acest serviciu al RCS & RDS a fost lansat pana la aceasta data, pot avea internet mobil gratuit in primele 3 luni de abonament.

Avatar of Stefan Rosioara
Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

One Reply to “Modemuri RDS in Bucuresti”

  1. sa ma c** pe el de modem. nu e in stare nici sa imi deschida casuta de gmail.

    cam inutil

Comments are closed.