4G in Suedia si Norvegia

Autor: -

TeliaSonera va lansa serviciile de Internet mobil de urmatoara generatie 4G pentru 25 de zone urbane din Suedia si 4 zone din Norvegia, Ericsson fiind compania aleasa sa furnizeze reteaua de baza, asigurand in acelasi timp acces radio LTE, a anuntat joi compania.
Astfel, clientii TeliaSonera vor avea acces la o retea broadband de ultima generatie, cu acces wireless catre servicii interactive care au nevoie de capacitate mare de transfer, precum navigarea pe Internet in timp real, jocuri in retea, social media sau videoconferinte.

LTE, urmatoarea generatie in materie de tehnologie pentru comunicatii mobile, permite transferul rapid al unei cantitati mare de date intr-o maniera eficienta atat tehnologic, cat si din punct de vedere al costurilor, optimizand utilizarea spectrului de frecventa. Datorita vitezei mari si a timpilor de asteptare tot mai mici, consumatorii se pot bucura cu usurinta de orice serviciu disponibil online (fie ca este vorba despre navigare pe Internet in timp real, jocuri, social media sau videoconferinte), chiar daca se afla in miscare.

Asculta muzica online

Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

Lasa un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*