Noi oferte: 1000 de minute

Autor: -

Vodafone oferă 1.000 de minute cu un număr favorit pentru cinci euro, iar Orange oferă 1.000 de minute în reţea pentru aceeaşi sumă.

Vodafone a lansat astăzi noi oferte şi servicii pentru utilizatorii de cartelă. Astfel, cei care  şi-au creat un grup de până la 4 prieteni au la dispoziţie un nou serviciu, SMS Chat, prin care pot trimite mesaje în grup, mai uşor, mai rapid şi mai avantajos. Orice client „combinat la Cartela Vodafone” poate trimite un SMS la numărul 234, iar mesajul va ajunge instant la toţi prietenii din grupul său. Avantajul serviciului SMS Chat este că utilizatorul Vodafone plăteşte tariful unui singur SMS, indiferent de numărul de prieteni din grup.

De asemenea, Vodafone are pentru utilizatorii prepaid o ofertă specială de Valentine’s Day, prin care aceştia pot beneficia de  1.000 de minute cu un număr favorit Vodafone, la reîncărcarea cartelei cu minim 5 euro. Oferta este disponibilă începând de astăzi, până pe 21 februarie 2010, iar pentru a beneficia de aceasta, clienţii trebuie să se înscrie prin SMS gratuit la 567 înainte de reîncărcare.

Vodafone îţi plăteşte petrecerea

Noua ofertă promoţională prepaid se lansează împreună cu platforma online www.mareaieseala.ro, prin care utilizatorii Cartelei Vodafone pot câştiga 10 petreceri sponsorizate de Vodafone. Pentru a intra în concurs, clienţii trebuie să încarce poze sau filmuleţe pe site-ul campaniei. Câştigătorii concursului vor fi utilizatorii care reuşesc să obţină cele mai multe voturi pentru pozele şi filmuleţele postate.

Orange oferă 1.000 de minute în reţea

Orange, liderul pieţei de telefonie mobilă din România, oferă utilizatorilor, care activează până pe 9 februarie o cartelă SIM PrePay, 1.000 de minute în reţea şi 70 de minute pentru apeluri naţionale, totul cu 5 euro/lună. La prima activare opţiunea costă doar 4 euro. Cei care activează opţiunea în perioada promoţională, trebuie să ştie că aceasta se va reactiva automat la interval de 30 de zile.

Cosmote oferă in continuare 2.000 de minute în reţea

Cosmote, al treilea operator telecom de pe piata locală, oferă clienţilor utilizatori de cartelă, 2.000 de minute în reţea pentru fiecare reîncărcare de minim 3 euro. Aceste minute sunt valabile 7 zile din momentul alocării şi pot fi utilizate în perioada activă a contului.  De asemenea, utilizatorii noi sau existenţi pot opta pentru extraopţiunea cu 800 minute şi 800 de SMS–uri în reţea plus 100 minute naţionale şi internaţionale pentru 5 euro.

Asculta muzica online

Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

2 Comentarii to Noi oferte: 1000 de minute

  1. Foarte draguta oferta lor nimic de zis, insa ceea ce nu mi se pare corect este ca astfel ofera mai multe avantaje celor care sunt pe cartela, in detrimentul abonatilor care de un nr x de ani, le pompeaza lunar bani.
    Si din experienta proprie, Vodafone daca poate sa iti ofere un abonament mai neavantajos pt tine si mai ieftin o face, in loc sa iti ofere unul cu 2-3 euro in plus si cu mult mai avantajos, si fiecare ar fi multumit. Big thumb down!

Lasa un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*