Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

SMS-uri gratuit pe internet

55 sec read

image thumb 5B7 5D

Oamenilor le plac SMS-urile. Unora, cel puţin. Şi dacă tot trimiţi SMS-uri, de ce să nu o faci gratis? De ce să nu trimiţi de pe un site care îţi permite să expediezi zilnic un anumit număr de SMS-uri gratuit?

moove.ro  image_thumb-5b7-5d-300x190-8970897

Prima recomandare şi totodată site-ul meu preferat de trimis SMS-uri gratuit este moove.ro. Spre deosebire de majoritatea site-urilor de profil, moove.ro arată bine şi nu este deloc încărcat. Îţi faci un cont, confirmi datele înscrise şi primeşti 10 SMS-uri gratuite zilnic.

free–sms.com image_thumb-5b6-5d-300x129-9731048

Şi free–sms.com te lasă să trimiţi tot 10 mesaje pe zi. Înscrierea este obligatorie pentru a  putea trimite SMS-uri. După ce îţi creezi contul, trebuie să confirmi şi numărul de telefon. Pentru asta, vei primi prin SMS un cod pe care trebuie să-l introduci pe site. Problema e că, uneori, trimiterea codului de confirmare a numărului de telefon întârzie.

talksms.com

image_thumb-5b10-5d-300x216-4793077talksms.com este un alt site uşor de folosit. Crearea contului şi confirmarea numărului de  telefon se fac rapid. Problema este că nu ai la dispoziţie decât un singur SMS gratuit pe zi, ceea ce pentru mulţi s-ar putea dovedi insuficient. Cei care vor mai multe SMS-uri vor fi nevoiţi să plătească pentru ele.

Acestea sunt trei dintre site-urile care îţi permit să trimiţi SMS-uri gratuit. Probabil numărul acestui gen de site-uri este mult mai mare. Printre ele există şi multe site-uri înşelătoare, care doar promit SMS gratuit.

Avatar of Stefan Rosioara
Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.