Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

Noi abonamente mai proaste la COSMOTE

44 sec read

4935

„Perfect pentru tine” de la CosmoteNoul portofoliu de abonamente constă într-un plan tarifar standard, de 4,5 euro pe lună (fără TVA), ce cuprinde 50 de minute naţionale şi internaţionale, respectiv 500 de minute şi 500 de SMS-uri în reţea. La acest plan standard, utilizatorii pot adăuga extraopţiuni, care includ minute naţionale şi internaţionale suplimentare şi/sau extraopţiuni cu minute şi SMS-uri suplimentare în reţea. În funcţie de valoarea totală a abonamentului astfel configurat, abonaţii beneficiază şi de anumite oferte la achiziţionarea de telefoane mobile, precum şi de un bonus pentru portarea numărului de telefon în reţeaua Cosmote. Clienţii care decid să se aboneze pentru o perioadă de doi ani vor primi în primulimage_thumb-5b2-5d-225x300-6762462 an de abonament bonusuri constând în minute naţionale şi internaţionale, precum şi minute şi SMS-uri în reţea. Bonusurile cuprind între 30 şi 1.000 de minute naţionale şi internaţionale şi până la 1.500 de minute şi SMS-uri în reţea, în funcţie de planul tarifar ales. În plus, clienţii care nu doresc să achiziţioneze un telefon mobil subvenţionat odată cu noul contract vor primi minute naţionale suplimentare, al căror număr poate varia în funcţie de abonamentul ales.

Avatar of Stefan Rosioara
Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.