iPhone 4.0 cu functia de multitasking la vara

Autor: -

Apple va lansa o noua versiune a sistemului de operare iPhone 4.0 OS,care va aduce ca noutate majora functia de multitasking si care va fi pus in vanzare începând din aceasta vara, potrivit lui Steve Jobs, directorul executiv al companiei.

Sistemul de operare va avea 100 de functii in plus fata de cel anterior, printre care si multitasking, mail, iBooks si game center. O alta functie idioata o sa fie ca o sa primesti toate mailurile la un loc daca ai mai multe conturi. Sper sa dispara functia prin care se verifica automat mailurile cand intri in mesaje.

Functia de multitasking a fost proiectata in asa fel incat sa nu afecteze performanta telefonului sau sa ii descarce in timp scurt bateria. Da sigur asa o sa fie o sa mearga pe aer.

Asculta muzica online

Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

Lasa un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*