Opera pe Iphone

Autor: -

Browserul Opera Mini poate fi folosit pe iPhoneIn Appstore a aparut versiunea pentru Iphone a browserului Opera. Acesta reprezinta o alternativa la browserul Safari prezent pe Iphone prin faptul ca poti sincroniza bookmarkurile cu alte telefoane sau calculatoare prin Opera Link, dar nu si RSS-urile din Opera Mini. Paginile se incarca mult mai repede fiind implementat Opera Turbo, zoomul se poate realiza tot cu doua degete ca in browserul Safari.

Ca puncte slabe amintesc faptul ca Opera inca nu a implementat flash-ul, acesta fiind prezent doar in browserul Skyfire, ce nu este disponibil pentru Iphone, si fata de Safari nu se poate accesa din browser Youtube-ul pentru a putea vedea filmele de pe anumite saituri.

In concluzie merita instalat macar pentru sincronizarea bookmarkurilor. 

Asculta muzica online

Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

Lasa un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*