asa nu: Online Meetup @ orange concept store

Autor: -

31052010382

Prezentatorul nu a fost nimerit, prezentarea a fost scurta, ma asteptam sa zica ceva si Orlando Nicoara. Iar la sfarsit blogarasii au sarit in capul Bogdanei generandu-se singura discutie interesanta de pe tot parcursul intalnirii. Dupa prezentarea distinsului invitat trei sferturi din lume a plecat. Sam Berteloot a invocat cateva exemple foarte tari de branduri, in cazul sau cand ajunge acasa si echipa a luat bataie ii explica sotiei ca ,,noi am luat”, iar cand sotia vorbeste despre un solist vocal se refera la ,,el” solistul diferentiindu-se astfel oamenii si implicit consumatorii. Dezbaterea a fost in limba engleza pana cand Orlando Nicoara nu a mai putut suporta atmosfera si a schimbat discutia trecand-o pe melteneste in prima propozitie rostind cuvintele ,,suntem rupti in fund”.

Asculta muzica online

Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

Lasa un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*