Test drive Skoda Fabia cu premii

Autor: -

image Participantii la campania ‘‘Descopera povestile noilor Skoda Fabia’’ care indeplinesc dreptul de participare (cetatenie romana, cu domiciliul in Romania si care au implinit varsta de 18 ani pana la data inceperii campaniei), vin la sediul unui distribuitor autorizat Skoda, pentru a vedea autoturismele Skoda Fabia sau pentru a efectua un test drive cu noua Skoda Fabia si completeaza talonul de participare la campania promotionala, astfel se inscriu automat in tragerea la sorti pentru un premiu constand intr-o masina Skoda Fabia.

Fisele de inscriere completate si semnate vor fi depuse la distribuitorii autorizati Skoda din Romania. Toate fisele de participare care indeplinesc conditiile de validitate conf. Art. 5 vor participa la extragerea ce va avea loc in data de 15 Iulie 2010.

In cadrul campaniei promotionala “Descopera povestile noilor Skoda Fabia“, organizatorul va acorda un premiu constand intr-o masina Skoda Fabia.
Varianta de echipare: Avantaj (dotari detaliate in Anexa 2); Culoare: rosu Corrida (uni); Motorizare benzina, cilindree 1198 cmc, putere 44 kW (60 CP), transmisie manuala cu 5 trepte de viteza; Taxa pe poluare: 0 (motorizarea indeplineste normele de emisii EU5).

Premiul castigat in perioada promotiei va fi inmanat castigatorului pana la data de 30 August 2010 de catre unul din distribuitorii autorizati Skoda din Romania.

Campania promotionala „Descopera povestile noilor Skoda Fabia” va incepe la data de 07 Iunie 2010, ora 09.00 si se va incheia la data de 30 Iunie 2010, ora 18.00.

Asculta muzica online

Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

Lasa un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*