Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

VibeHolic difuzor pe orice suprafata

53 sec read

vibeholic difuzor pe orice supra

VibeHolic este cel mai tare gadget al momentului, fiind un dispozitiv ce emite vibrații care se propagă în structura obiectului de care este lipit și îl face să emită unde sonore, întocmai ca un difuzor. VibeHolic se poate conecta la player-ul MP3, la notebook, telefon mobil sau la orice altă sursă audio cu ajutorul unui jack stereo de 3,5 mm. Dispozitivul este suficient de mic pentru a putea fi purtat în buzunar și se alimentează cu două baterii AAA.

vibeholic2-9591691

Motocicliștii i-au găsit rapid o utilizare practică. VibeHolic transformă casca de protecție într-un difuzor, motociclistul putând să asculte muzica preferată sau indicațiile sistemului de navigație GPS, fără a fi nevoit să poarte niște căști audio incomode.

Cu VibeHolic, utilizatorii de la birou pot transforma orice cutie din carton într-o boxă veritabilă. Prin lipirea de blatul mesei, se va obține o ambianță muzicală plăcută fără a afecta capacitatea de concentrare la principalele activități.

vibeholic1-7436698

Sistemul produce vibrații puternice și aderă la aproape orice material cu ajutorul unei suprafețe adezive. Calitățile acesteia pot fi ușor reîmprospătate printr-o simplă spălare cu apă. Calitatea sunetelor redate de VibeHolic depinde foarte mult de natura materialului de care este atașat. Obiectele rigide care vibrează ușor scot sunete puternice mai ales atunci când sunt emise frecvențe joase sau foarte înalte. Dispozitivul se gaseste pe fungadgets.ro la pretul de 130 lei. Mai jos si o demonstratie video.

vibeholic-3474868

Avatar of Stefan Rosioara
Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.