Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

Orange lanseaza asistenta pentru smartphoneuri in magazinele proprii

55 sec read

Orange lanseaza doua servicii pentru posesorii de smartphone-uri dupa cum urmeza:

Smart Service este un serviciu prin care clientii primesc asistenta pentru instalarea unor aplicatii, actualizare software, configurari SMS, MMS si internet la un tarif de 5,21 euro. Pentru 2,10 euro utilizatorii pot transfera informatiile dintr-un telefon pe altul atunci cand doresc sa-l inlocuiasca. In afara serviciului Smart Service, tariful standard pentru transferul de informatii este de 5,21 de euro, iar pentru transferul pe un card USB pretul este de 3,13 euro.

Smart Service vine în completarea serviciului Smartphone Expert, lansat pe 15 aprilie, prin intermediul caruia clientii Orange pot suna la 408 si primesc asistenta prin telefon de la un specialist al operatorului. Serviciul este gratuit pentru clientii care folosesc un serviciu de date al companiei.

Celalalt serviciu lansat de Orange se numeste Care Center, prin care utilizatorii primesc asistenta pe loc pentru orice tip de telefon mobil. In functie de dificultatea operatiunii, costurile variza intre 20 şi 450 de lei (5 şi 100 de euro). Serviciile încluse sunt decodarea de telefoane, schimbarea de tastaturi şi carcase sau reactualizari de software. Un telefon cumparat la un pret mai mic de la Orange impreuna cu un abonament poate fi decodat cu 26 de euro dupa incheierea perioadei contractuale sau cu 100 de euro in timpul perioadei de abonament. In cazul în care reparatiile nu pot fi facute pe loc si telefonul trebuie trimis în service, clienţul primeste un telefon mobil la schimb pe durata reparatiei. Reparatiile pot fi facute în timpul garantiei si postgarantie.

Momentan, serviciul Care Center este disponibil numai în Orange Concept Store şi Orange shop Pantelimon din Capitala.

Avatar of Stefan Rosioara
Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.