Testeaza platind Internetul mobil o luna intreaga!

Autor: -

image De curand Vodafone se implicata foarte mult in online pe twitter si pe forumul softpedia. Luni a existat o discutie pe twitter despre internetul oferit de Vodafone.

Tema zilei a fost despre noua promotie Testeaza Internetul mobil o luna intreaga!

Am pus o intrebare legata de termenii conditiile acestei promotii dupa cum urmeaza:

@vodafonebuzz De ce nu este specificat in nicio reclama ca testezi doar echipamentul gratuit taxa lunara fiind obligatorie in luna de testare, din ce stiu cei de la orange ofereau si taxa lunara gratuit in luna de test.

@Rostefan Se testeaza serviciul de Internet, fara nicio restrictie de trafic, in limita optiunii alese.

Cei de la Vodafone au preferat exprimarea ,,in limita optiunii alese”. Din acest document in care sunt prezentati termenii si conditiile ofertei aflam urmatoarele:

Clientul are posibilitatea sa renunte la servicul de internet mobil achizitionat cu abonament sau cartela in termen de maxim 30 zile de la data inscrisa pe factura, in cazul Cartelei Internet Vodafone, sau de la data activarii serviciului, in cazul abonamentului.
In cazul abonamentului, denuntarea unilaterala a contractului se va face fara plata taxelor de reziliere,  cu achitarea taxei de abonament aferenta perioadei de timp in care clientul a utilizat serviciul.

Ce inseamna asta ca faci un contract pe 1-2 ani si il poti rezilia dupa o luna daca nu iti convine, dar dupa ce platesti taxa abonamentului lunar.

NU EXISTA NICIO GRATUITATE IN ACEST SENS DE UNDE SI TESTAREA ESTE PE BANI. Utilizatorul beneficiind doar de posibilitatea de reziliere a contractului fara a platii taxe de reziliere. Un lucru ce ar trebui sa fie posibil in cazul oricarui provider daca acesta nu-ti ofera viteza prevazuta in contract. Promotia ar trebui sa se numeasca Aboneaza-te la Interenetul mobil si daca nu iti place poti renunta.

Nu acelasi lucru se intampla in cazul operatorului Orange ce ofera GRATUIT spre testare un modem cu sim gratuit timp de 15 zile dupa cum se poate consulta aici.

Testează gratuit internetul mobil timp de 15 zile în limita unui trafic national de 1GB pe laptopul sau desktopul tău. Traficul suplimentar nu va fi tarifat, însă după depăşirea traficului rezonabil de 1GB viteza va scădea la 128Kbps.

În pachetul de test îţi oferim un modem USB şi acces naţional nelimitat la internet mobil la viteze de până la 7,2 Mbps.

Vino în cel mai apropiat Orange shop sau la partenerii Orange pentru a lua pachetul de test.Dacă doreşti să navighezi în continuare pe internet şi după perioada de testare, poţi activa orice abonament de internet nelimitat.

Oferta de la Vodafone este intradevar utila daca vrei sa folosesti internetul prepay timp de o luna si sa iti recuperezi investitia de pe modem (banii de pe optiune nu ii vei putea recupera). Pentru a recupera banii trebuie sa indeplinesti urmatoarele conditii:

In cazul in care, in limita termenului de 30 de zile mentionat anterior, clientul returneaza echipamentul în conditii bune de functionare, nedeteriorat, impreuna cu ambalajul si accesoriile originale si de asemena  impreuna cu dovada de achizitie sub forma facturii fiscale si /sau a bonului de casa la sediul magazinului Vodafone de unde l-a achizitionat, acesta va primi pe loc contravaloarea pretului platit pentru echipament conform  informatiilor mentionate pe factura de cumparare. 
Se considera produs nedeteriorat acel produs care este returnat in ambalajul original, in aceeasi stare in care a fost achizitionat (atat cutia cat si produsul si toate accesoriile din pachet).
Nu se accepta returnarea unui produs deteriorate iar in cazul abonamentului, rezilierea va fi posibila doar dupa plata integrala a echipamentului deteriorat (pretul fara abonament din lista de pret afisatain magazin).

Asculta muzica online

Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

Lasa un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*