foursquare introduce pozele si comenturile in aplicatia pentru iphone

Autor: -

Foursquare raspunde nevoilor utilizatorilor si introduce noi functii in aplicatia pentru iphone.

Commenturile au fost introduse pentru a putea discuta mai usor cu un prieten ce tocmai a dat check-in in coltul strazii, vei putea comunica mult mai usor cu el fara sa mai folosesti apelul sau twitterul. Pentru a beneficia de aceasta functie la maxim activeaza notificarile de tip push pentru a primi instant comentariile prietenilor asemeni unui messenger.

A doua functie implementata in foursquare este posibilitatea de a uploada poze cu locurile in care ai dat check-in. Fiindca o poza face cat o mie de cuvinte va fi mult mai usor pentru tine si prietenii tai sa explorati orasul si locurile preferate. Poti avea o amintire dintr-un anumit loc, sau poti scrie o recomandare (tips) a unui loc insotita de o poza.

Cele doua functii ajuta aplicatia Foursquare in competia cu facebook places, singurul dezavantaj al existentei pozelor pentru utilizatori va fi traficul de date ce se va mari.

Aplicatia va primi saptamana viitoare un update si pe Android cu noile functii.

Asculta muzica online

Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

Lasa un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*