Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

foursquare introduce pozele si comenturile in aplicatia pentru iphone

37 sec read

headerLogo

Foursquare raspunde nevoilor utilizatorilor si introduce noi functii in aplicatia pentru iphone.

headerlogo-8829641Commenturile au fost introduse pentru a putea discuta mai usor cu un prieten ce tocmai a dat check-in in coltul strazii, vei putea comunica mult mai usor cu el fara sa mai folosesti apelul sau twitterul. Pentru a beneficia de aceasta functie la maxim activeaza notificarile de tip push pentru a primi instant comentariile prietenilor asemeni unui messenger.

ps_cs1-1283740

A doua functie implementata in foursquare este posibilitatea de a uploada poze cu locurile in care ai dat check-in. Fiindca o poza face cat o mie de cuvinte va fi mult mai usor pentru tine si prietenii tai sa explorati orasul si locurile preferate. Poti avea o amintire dintr-un anumit loc, sau poti scrie o recomandare (tips) a unui loc insotita de o poza.

Cele doua functii ajuta aplicatia Foursquare in competia cu facebook places, singurul dezavantaj al existentei pozelor pentru utilizatori va fi traficul de date ce se va mari.

Aplicatia va primi saptamana viitoare un update si pe Android cu noile functii.

Avatar of Stefan Rosioara
Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

Xiaomi 14 simplu și Pro: lansare oficială cu HyperOS și camere foto Leica

Cuprins Xiaomi 14 simplu și Pro: Lansare Oficială cu HyperOS și Camere Foto Leica Design și Specificații Tehnice HyperOS: O Nouă Experiență de Utilizare...
Avatar of Stefan Rosioara Stefan Rosioara
37 sec read

Telefoanele Honor care vor primi actualizare la Android 13 / MagicOS 7.1

Telefoanele Honor care vor primi actualizare la Android 13 / MagicOS 7.1 În lumea tehnologiei mobile, actualizările de sistem de operare reprezintă un aspect...
Avatar of Stefan Rosioara Stefan Rosioara
37 sec read