Jailbreake Unlock iOS 4.2.1 pe iPhone 3G

Autor: -
Cu redsn0w 0.9.6beta4 poti face jailbreake fara a updata basebandul la cel de iPad aceasta fiind singura solutia de unlock pentru iOS 4.2.1. Odata ce ai trecut la noul baseband de iPad, nu te vei mai putea intoarce la vechea versiune, iar cei din service vor observa basebandul de iPad si vei pierde garantia telefonului. Pentru unlock ai poti folosi versiunea Redsn0w 0.9.6beta5, pe care nu am testato.
Nu recomand updateul la 4.2.1 decat daca doresti ca telefonul sa se miste mai repede prin meniul telefonului si daca NU vrei sa folosesti multitaskingul.
Daca totusi te-ai gandit ca nu ai nevoie de multitasking si nici nu doresti sa-ti deblochezi iPhoneul 3G poti urma tutorialul de aici pentru Jailbreake.

Asculta muzica online

Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

1 Comentariu to Jailbreake Unlock iOS 4.2.1 pe iPhone 3G

Lasa un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*