Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

Cursuri parasutism

48 sec read

Pana pe 11 Februarie se mai fac inscrieri pentru cursul de parasutism. Daca ai sub 23 de ani poti sa candidezi pentru locurile subventionate, adica curs si sarituri gratuite. Inscrierile se fac la Aeroclubul Roman, vis-a-vis de cladirea Europe House (unde are sediu Orange in Piata Victoriei) intr-o cladire veche. De ce ai nevoie:
-cerere tip completata la Aeroclubul Roman;
-15euro(64lei) taxa de inscriere ce se plateste la Aeroclubul Roman. Pentru început poți plăti doar taxa pentru a fi sigur ca poți susține probele. Deocamdata sunt doar 80 de inscrisi si s-ar putea sa nu se sustina probele fizice.
-adeverinta de la medicul de familie ca esti apt pentru a desfasura activitati sportive, ce o pui la dosar(adeverinta pe care nu ti-o da doctorul si trebuie sa te duci cu trimitere la policlinica sportiva langa mall vitan, ca sa te consulte si pe urma cu rezultatul te intorci la medicul de familie ce iti va elibera adeverinta mult asteptata)

Dupa inscriere daca sunt mai mult de 100 de inscrisi urmeaza sustinerea probelor fizice:
-alergare viteza 100m
-alergare rezistenta 1000m
-saritura in lungime
-flotari
-tractiuni

Dupa ce ai luat probele se va face un clasament in urma caruia vei afla daca ai intrat pe locurile subventionate de stat. Abia acum vei face analize amanuntite la spitalul militar. Inca nu am ajuns asa departe, revin cu informatii dupa ce indeplinesc cerintele.

Avatar of Stefan Rosioara
Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.