Marketing Business to Business

Autor: -
Astazi voi fi la Marketing B2B prima conferinta dedicata marketingului business to business si vine sa raspunda unor probleme pe care oamenii de marketing si comunicare din sectorul de business-to-business le au astazi. Speakerii vor impartasi companiilor tactici, strategii, idei si solutii pentru a promova eficient produsele si serviciile lor. Programul este urmatorul:

08.00 – 08.45 – INREGISTRAREA PARTICIPANTILOR
09:00 – 11.00 – SESIUNEA I
DIFFERENTIATION IN B2B MARKETS
Intr-un mediu al comunicarii din ce in ce mai avansat, companiile cauta noi cai de a se diferentia de concurenta si a castiga noi clienti. O serie de specialisti vor oferi cateva idei prin care un brand din sectorul business-to-business se poate pozitiona si promova cu succes.
Aneta Bogdan
Managing Partner, Brandient
Bogdan Naumovici
Creative Director, 23 Communication Ideas
Kyriakos Xydis
Executive Vice President / Retail Distribution, Bancpost
Iulian Mangalagiu
CEO, Ceramica SA
11.00 – 11.30 – PAUZA DE CAFEA
11.30 – 13.00 – SESIUNEA II
LEADERSHIP IN INTEGRATED MARKETING 
Viata oamenilor de marketing si comunicare este „complicata” de aparitia noilor canale de promovare. Noile abordari ofera reale provocari practicienilor B2B in integrarea eficienta in mixul de marketing, ceea ce conduce la ajustarea mesajelor, tacticilor si chiar a bugetelor. Aceasta sesiune va pune accent pe strategii de marketing integrat pentru jucatorii B2B.
Florina Pinzaru
Marketing Communication Manager, GDF SUEZ Energy Romania
Cristian Halmajan
Clients & Markets Director, Deloitte
Silvius Neagu
Business Development Manager, Star Storage
Norbert Simionescu
Account Strategist, Google
13.00 – 14.00 – PAUZA DE PRANZ
14.00 – 15.30 – SESIUNEA III
EFFECTIVE DIGITAL MARKETING
Mediul digital a devenit din ce in ce mai important pentru majoritatea jucatorilor din business-to-business, oferind posibilitatea de a tinti precis audienta dorita. In aceasta sesiune, Google si specialisti in marketing interactiv vor oferi tactici si solutii reale pentru derularea campaniilor in mediul digital.
Radu Ionescu
Creative Director, Kinecto
Ciprian Gavriliu
Managing Director, PlayTheBalls
Andrei Georgescu
Managing Partner, White Image
15.30 – 16.00 – PAUZA DE CAFEA
16.00 – 18.00 – SESIUNEA IV
SOCIAL MEDIA STRATEGY FOR B2B
Care este rolul retelelor sociale si al blogurilor in promovarea companiilor din sectorul business-to-business? Ce rol joaca fiecare platforma online si cum sunt incluse acestea in strategia de marketing si comunicare? O sesiune concentrata, cu mult continut util si relevant despre blogger relations, social networks marketing si online PR.
Cristian Manafu
Managing Partner, Evensys
Adrian Stanescu
Managing Partner, Think Digital
Andrei Rosca
Managing Director, Spada

Asculta muzica online

Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

Lasa un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*