Microsoft – Conexiuni 2011

Autor: -

Vineri, 8 aprilie, la Bucharest Hubb (Str. Stelea Spatarul, nr. 21), intre 9AM si 6 PM, Microsoft Romania va invita la o prezentare cu tema: ce poate face tehnologia pentru societatea civila.

Participarea la eveniment este gratuita locurile fiind limitate, pentru a va inscriet completati formularul online de aici.

Veti invata sa folositi unelte IT de productivitate, comunicare, multimedia, veti afla mai multe despre cloud computing, siguranta si securitate, insa cel mai important este ca veti putea interactiona cu specialisti IT. Pentru cei mai creativi dintre voi am conceput o sesiune de dezvoltare de aplicatii pentru telefoane mobile, care porneste de la ideile voastre despre cum putem creste impreuna societatea civila din Romania.

Va asteptam!
Echipa TechSoup”

Evenimentul pe Facebook.
Programul workshopului:

Asculta muzica online

Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

Lasa un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*