Oferta Orange prin Fundeal

Autor: -
Oferta Orange cuprinde:
• Cartela Internet PrePay cu 500 MB de trafic naţional inclus, de 5,5 euro;
• Cartela Orange PrePay cu 4 euro credit
• Voucher de reîncărcare în valoare de 4 euro, cu care poţi vorbi 300 de minute în reţeaua Orange. (pana la aceasta ora nu am aflat daca se poate incarca cu aceasta valoare orice cartela prepay sau daca este doar o optiune se activeaza pe aceste cartele, cert este ca pe saitul Orange nu exista nicio optiune la 4 euro ce ar include doar 300 de minute in retea)
Oricine doreste oferta poate beneficia de 3 ori de aceasta oferta la pret de 1, folosind codul
15-FUNDEAL-02.

Asculta muzica online

Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

2 Comentarii to Oferta Orange prin Fundeal

  1. oferta a fost tzeapa.a primit cineva voucher-ul?probabil s-au bazat ca pentru 4 lei nu face nimeni reclamatie, iar ei de la 6000 clienti au incasat degeaba 24.000 lei.

  2. Da, oferta a fost pe bune, a functionat codul, dar a trebuit sa astept la coada sa pot sa le ridic ca un client Orange ce dorea sa isi incheie un abonament. Nu se elibereaza oferta decat cu buletinul, iar oferta de internet se activeaza odata ce ai cumparat cartela si esti obligat sa folosesti cei 500Mb intr-o luna de cand ai ridicat oferta. Revin cu detalii zilele urmatoare.

Lasa un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*