Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

Precizari oferta Orange FunDeal

1 min read

fun
fun-300x88-7885875
In aprilie va prezentam oferta Orange prin FunDeal. Atunci nu eram asa de sigur de mecanismul promotiei asa ca am fost sa ridic oferta. Pentru a ridica oferta trebuie sa astepti ca un client normal ce isi incheie un abonament, fiindca acelasi lucru il vei face si tu. Daca nu ai buletinul la tine nu vei putea primi oferta. Practic astfel Orange stie foarte bine cu cine are de a face. Nu vei putea achizitiona decat 3 oferte de la un consultant, chiar daca ai platit pentru 10 vouchere. Ulterior daca mergi in alt Orange Shopuri nu vei avea nicio problema putand achizitiona toate cele 10 oferte, respectiv la mine 15. Odata achizitionata oferta vei observa cateva lucururi nu tocmai placute.
Cartela de internet mobil se activeaza in momentul in care ai ridicat oferta, astfel vei avea 500MB pentru o luna din momentul ridicarii ofertei, prin urmare daca ai ridicat toate cele 3 oferte odata, vei avea 1,5GB in decurs de 1 luna.
Cele 300 de minute in retea la 4 euro sunt oferite printr-un voucher si pot fi folosite pe orice cartela, creditul neputand fi utilizat. Pretul mi se pare exagerat pentru 300 de minute in retea si mi se parea normal sa primesti credit pentru a activa aceasta oferta sau pentru al folosi pentru altceva.
Cartela de voce beneficiaza de oferta actuala si o poti activa si peste 1 an de zile, beneficiind de oferta din momentul activarii. In actuala oferta beneficiezi si de o optiune promotionala pentru fiecare cartela activata, astfel ca poti primi minute in retea sau 500 MB de internet. Creditul nu poate fi transferat nici dupa cartela de voce chiar daca primesti mesaj in care esti intrebat daca doresti creditul in locul ofertei.
Momentan oferta este cea mai avantajoasa oferta de pe piata romaneasca pentru ca pentru 4 lei primesti:
-internetul mobil (500 MB ) ce valoreaza aproximativ 2-4 euro.
-75 de minute nationale ce valoreaza aproximativ 4-5 euro.

ATENTIE!! Oferta se poate activa pana 22.06, informatie confirmata de 2 consultanti din 2 magazine diferite.

Totusi de ce a facut Orange oferta aceasta prin FunDeal?
Pentru a face rost de cativa abonati. Astfel dupa un timp vei primi un mesaj ca urmatorul:

Pentru ca ai ales Orange prin Fun Deal, ti-am pregatit o noua oferta: abonamentul Delfin 8 cu 700 minute in retea+ 125 minute nationale, cu 6.25EUR/luna (TVA inclus). Vino in orice magazin Orange.


Abonamentul Delfin 8 costa in mod normal 8.33EUR/luna (TVA inclus). 

Avatar of Stefan Rosioara
Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.