Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

Integreaza Facebook si Twitter in Google +

39 sec read

googlepus thumb 25255B2 25255D
Integrand toate retelele sociale la un loc, vei putea fi la curent cu toate noutatile. Cum HootSuite inca nu ofera integrarea Google +, avem varianta startgoogleplus.com.
  googlepus_thumb-25255b2-25255d-300x221-1214861
SGP reprezinta o extensie ce o poti instala pe Firefox, Chrome sau Safari, ce iti va modifica pagina Google + astfel incat atunci cand vrei sa postezi ceva pe Google +, vei avea posibilitatea sa postezi si pe Twitter si Facebook. Si news feedul se va schimba pentru a putea citi la un loc toate noutatile de pe retelele tale sociale, sau doar news feedul unei anumite retele sociale.
Pentru instalarea extensiei, intrii pe sgplus.me, instalezi extensia, dupa care te loghezi pe contul de Google + si pe celelalte retele sociale. 
Serviciul SGPlus este gratuit, insa exista si o varianta premium a serviciul de care poti beneficia platind o taxa lunara de 3 euro/luna. Varianta premium ofera o incarcare mai rapida a feedurilor, conexiune de 10 ori mai rapida si nu exista limita de transfer a datelor. Momentan eu folosesc varianta free si sunt multumit.
Pentru cei ce nu stiu ce este Google + si vor invitatii pot accesa linkul acesta.
Avatar of Stefan Rosioara
Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.