Mobile Monday Developer Summit–ziua 2 rezumat

Autor: -

Pentru informatii despre cum sa integrezi API-ul paypal in aplicatiile mobile puteti afla direct de la Corrado Tomassoni – Manager, EMEA Developer Network, PayPal:

DSC04719DSC04720DSC04721

Solutia Augmented Reality folosita in aplicatiile UEFA, Conde Nast si Stella Artois si oportunitatile acestei tehnologii au fost prezentate de Chetan Damani – Co-founder, Acrossair.

Acesta a subliniat existenta face recognition in iOS 5 si a prezentat o aplicatie pentru iOS 5 ce iti calculeaza pulsul folosind camera foto a unui iPhone:DSC04724

Vlad Stan a prezentat vechea problema de mai jos schimband salariul pentru programatori:

In acelasi timp are loc Workshopul BlackBerry:

  • 09:00-10:30: BlackBerry Development Overview
  • 10:30-12:30: Developing Compelling BBM-Enabled Apps for BlackBerry Smartphones

PREZENTARILE APLICATIILOR CE INTRA IN CONCURSUL APPCIRCUS.

Dupa pauza de masa se prezinta ideile de aplicatii pentru concursul AppCircus. Printre aplicatiile participante avem Trip Viewer (aplicatie ce a castigat locul 3 la categoria Mobile Application in cadrul Webstock), din partea dezvoltatorilor Tip Journal, iQuest.

Si Fillr, castigatorii Nokia Qt Developers participa in concurs.

Majesty – un joc single player ce seamana cu Diablo.

iMediaShare simuleaza un set top box pe telefonul mobil.

SlickFlick este o aplicatie gratuita pentru iOS ce iti permite sa faci un slideshow cu poze si text:

Meniuldeazi o aplicatie interesanta ce iti furnizeaza informatii despre ce ar trebui sa mananci. Aplicatia functioneaza momentan doar in Targu Mures:

Adulmec.ro, o aplicatie asemanatoare cu 123reduceri.ro sau redutti.ro, ce se diferentiaza prin faptul ca nu este doar un agregator de oferte, oferind si posibilitatea de a folosi vouchere folosind doar un qr code, nefiind necesara printarea voucherelor.

Pimp Clock este o aplicatie banala, un ceas digital ce ii poti seta melodia care sa cante cand setezi alarma, aplicatia costa 2 euro in iTunes.

PBX Telecom prezinta versiunea mobila a saitului ce permite vizionarea programelor tv pe calculator. In viitor vor crea si aplicatia pentru toate sistemele de operare.

Castigatorii sunt:

Locul 3: Fillr

Locul 2:Majesty

Locul 1: SickFlick

Aplicatia SickFlick va participa la urmatoarea etapa in concursul Mobile Premier Awards ce va avea loc in 2012.

Asculta muzica online

Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

Lasa un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*