Orange modifica abonamentele Delfin, Flamingo, Fluture si Pantera

Autor: -

Pe internet, mai exact aici, aici si aici suntem informati despre noul portofoliu de abonamente Orange ca aduce mai multe avantaje fata de vechiul portofoliu. In realitate lucrurile nu stau chiar asa dupa cum urmeaza:

delfinDelfin1Abonamentele Delfin, pe langa mai multe minute, includ de acum si SMS-uri în retea si se adreseaza celor care doresc sa comunice atat prin voce, cat si prin mesaje scrise.

Cel mai ieftin abonament Delfin 4 nu mai exista el fiind inlocuit cu Delfin 5, tuturor abonamentelor din aceasta categorie li s-au adaugat minute nationale si au fost scumpite cu cate 1 euro fiecare. Observati comparatiile in stanga avem vechiile abonamente, in dreapta noile abonamente.

Abonamentele Pantera asigura toata gama de servicii – voce, mesaje scrise si internet mobil, iar de astazi clientii au si mai multe avantaje. Una dintre principalele noutati este pachetul generos de SMS-uri nationale. In plus, clientii beneficiaza de notificari Info Servicii gratuite, la alegere intre stiri, meteo, curs valutar sau alte domenii preferate.

 

Pantera nou pantera Vechi

 

In noul portofoliu Pantera singurul abonament al carui pret nu s-a modificat este Pantera 12 (abonament ce il si detin). Traficul inclus a scazut de la 200MB la 120MB cu posibilitatea de a activa pachete suplimentare de 100MB/0.62Euro (pe cei ce au optiunea NetNews nu ii avantajeaza). Pantera 15 sau vechiul Pantera 16 este singurul abonament ce s-a ieftinit si include 50MB in plus. Abonamentele Pantera care pornesc de la 21 euro/luna beneficiaza de internet nelimitat (fara scaderea vitezei dupa un anumit trafic efectuat) si de optiunea TV pe mobil.

 

Abonametul Fluture s-a majorat de la 9.37euro la 10euro si se pare nu mai poti folosi creditul de 7 euro inclus pentru internet mobil.

Abonamentele Flamingo sunt create special pentru apeluri internationale pe fix sau mobil, iar acum clienţii primesc în plus 25 de SMS-uri internaţionale. Acestea sunt gratuite timp de 6 luni pentru un abonament nou Flamingo pe 24 de luni sau timp de 3 luni în cazul contractelor de 12 luni.

Abonamente Flamingo 7 si Flamingo 12 au fost scoase din noua oferta, abonamtele Flamingo 10 si Flamingo 15 ramanand nechimbate. Pentru noii abonati se ofera in plus la aceste abonamente 25 SMS internationale timp de 6 luni.

Toti clientii noi si vechi pot opta pentru noile abonamente.

Asculta muzica online

Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

Lasa un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*