Vodafone lanseaza noi aplicatii in cadrul Webstock 2011

Autor: -
Vodafone Romania a anuntat lansarea a doua aplicatii proprii, MyVodafone si Vodafone Meteo, pe langă alte patru co-branded, Cinemagia, ComputerGames, Trilulilu si Homemade, la cea de-a patra editie a Webstock. Pe langa aceasta aceste aplicatii, Vodafone a lansat si o noua versiune a browser-ului Opera Mini Vodafone si un sistem de plata pentru aplicatiile din Ovi Store, direct pe factura Vodafone.

ss-480-1-0ss-480-1-0 (1)MyVodafone, este disponibila doar pentru smartphone-urile Android in curand aceasta va fi disponibila si pe iOS. Aplicatia permite utilizatorilor sa afle costurile si consumul de voce si date, asemeni aplicatiei disponibila online pe saitul Vodafone. Aplicatia cuprinde urmatoarele butoane Cost control, Factura, Promotii, Magazine şi Asistenta. 
Aplicatia Vodafone Meteo, furnizeaza informatii legate de temperatura, presiune, umezeala si vant de la Administratia Nationala de Meteorologie si permite utilizatorilor sa posteze informatii despre localizare, temperatura si status pe retelele sociale. Am testat aplicatia si nu are bug-uri si arata chiar ok, interesant ar fi daca ar integra si un widget in hTc Sense.

Asculta muzica online

Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

Lasa un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*