Clicknet mareste viteza de upload la 32Mbps

Autor: -

Incepand din aceasta luna, Romtelecom le ofera clientilor existenti posibilitatea de a trece la o tehnologie superioară, de tip VDSL sau fibra optica (FTTB)de la ADSL, gratuit si fara resemnare de contract, acolo unde reteaua permite aceasta migrare, la acest moment.

De aceasta crestere beneficiaza clientii existenti care au abonamentul Clicknet Power pe tehnologie VDSL, precum si cei care au abonamente Play şi Power, pe tehnologie de fibra optica (FTTB).
De asemenea, clientii care vor alege să treaca la o tehnologie superioara vor primi gratuit un router wireless compatibil cu noua tehnologie. Pana la data de 15 decembrie 2011, orice client interesat de aceasta oferta poate suna la 1930, apel gratuit din reteaua Romtelecom, sau poate merge în cel mai apropiat magazin al companiei pentru a verifica daca este eligibil si pentru a solicita migrarea.
Clientii noi care se abonează la unul dintre aceste abonamente si au la dispozitie una dintre tehnologiile mentionate mai sus, beneficiaza, de asemenea, de aceasta viteza de upload.

Asculta muzica online

Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

Lasa un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*