Internet gratuit pentru utilizatorii Vodafone in metrou

Autor: -

București, 9 noiembrie 2011 – Începând de astăzi, Vodafone oferă tuturor utilizatorilor săi acces gratuit la Internet în stațiile și tunelurile metroului bucureștean.

Toți clienții Vodafone care au activat o opțiune de Internet – abonați, utilizatori de cartele sau de alte servicii de date – beneficiază de acces gratuit la net, prin telefon, laptop sau tabletă. Utilizatorii care nu au activată o opțiune de Internet pot face acest lucru foarte ușor, printr-un simplu apel gratuit la *NET#.

Serviciile gratuite puse la dispoziție de Vodafone se bazează pe o soluție 3G/HSDPA care permite utilizatorilor accesul facil și rapid la Internetul mobil. Trecerea la o sesiune gratuită de browsing se face automat, fără a necesita modificarea setărilor de acces la Internet. Utilizatorii revin la o sesiune cu tarif normal de date, în apropierea ieșirii din stațiile de metrou.

Aceasta oferta vine ca urma a faptului ca si Orange ofera internet gratuit la metrou de spatamana trecuta. Vodafone s-ar putea sa ofere internet gratuit pe o perioada nelimitata, spre deosebire de Orange ce va oferi internetul gratuit pana la sfarsitul anului. Ofertele sunt unice in Europa si ofera utilizatorilor un demo pentru a se convinge de viteza de internet a retelelor mobile.

Asculta muzica online

Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

Lasa un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*