Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

Netcamp 2011

1 min read

image thumb 25255B9 25255D
image_thumb-25255b9-25255d-3278855NetCamp este cea mai importanta conferinta a anului, adresata antreprenoriatului online, dar mai ales celor ce vor sa isi lanseze un start-up in online.
Anul trecut am fost blogger oficial al evenimentului din partea Nokia Romania si am participat in competitia Launch 48, in echipa lui Nitescu Cosmin ce a avut proiectul Mapmylife. Experienta a fost unica de-a lungul celor doua zile petrecute la Bucharest Hub, dupa cum puteti vedea si aici.
[20101208-123608[12].jpg]

Anul acesta conferinta se desfasoara pe parcursul unei singure zile, pe 22 noiembrie la Crowne Plaza.

Agenda NetCamp 2011 va cuprinde 4 sesiuni:

Start-Up Now! este un seminar in care participantii vor invata cum se transforma o idee intr-un proiect web trecand prin toate etapele acestuia si beneficiind de indrumarea unor cunoscuti antreprenori online. Workshop-ul este dedicat antreprenorilor tineri, celor care aspira la dezvoltarea unor idei in mediul online si celor care vor sa isi imbunatateasca cunostintele si proiectele. Timp de 4 ore, participantii vor parcurge toate etapele lansarii unui proiect, pornind de la idee si validarea acesteia si ajungand pana la strategia de marketing si comunicare inainte de lansare.

MobileDev isi propune sa fie locul de intalnire al dezvoltatorilor locali de aplicatii mobile. Evenimentul se adreseaza atat celor care activeaza pe piata de mobile development, cat si celor interesati sa abordeze teritoriul mobil si sa afle cele mai noi aplicatii si tehnologii din domeniu.

WeWorkWeb este o ocazie unica pentru dezvoltatori, designeri si manageri din companii de web development si interactive pentru a impartasi ultimele noutati, idei si opinii cu o parte din profesionistii comunitatii web locale.

Net Start-Up este competitia de idei si proiecte dedicate tehnologiei si Internetului. Evenimentul este destinat atat proiectelor care au fost lansate deja, cat si ideilor care cauta resurse pentru a fi lansate. Scopul final este acela de a aduce in prim plan cele mai interesante si promitatoare 20 de proiecte din spatiul online romanesc. Participantii vor avea sansa de a intalni si a fi sustinuti de unii dintre cei mai cunoscuti antreprenori online, prezenti la eveniment.
schema-program1_thumb-25255b3-25255d-300x243-5912095
Evensys si Ursus Breweries lanseaza a doua editie a competiei “Bursele Ursus@NetCamp”, destinata studentilor care isi propun sa devina antreprenori pe Internet. La aceasta editie, Ursus Breweries ofera 10 invitatii ce asigura acces la conferintele si micro-evenimentele (Start-Up Now!, MobileDev, WeWorkWeb) din cadrul evenimentului.

Bursele sunt oferite printr-un concurs de idei despre antreprenoriatul online. Cei interesati trebuie sa raspunda aici in maximum 1.000 de caractere la intrebarea “Ce te motiveaza sa devii antreprenor online?”.

La eveniment mai poti participa in calitate de Blogger oficial sau Event Ambassador.

Avatar of Stefan Rosioara
Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.